Ξεκινήσαμε το 1973 και συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα!

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών έργων από το 1973, όπου συστάθηκε νομικά από τον Μπανάβα Ιωάννη, με έδρα τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Σήμερα, 49 χρόνια μετά, η επιχείρηση έχει περάσει στη δεύτερη γενιά της οικογένειας συνεχίζοντας το όραμα της. Από το έτος 2007 η εταιρία μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 2ο χλμ Νέων Μουδανιών - Σιθωνίας όπου εδρεύει μέχρι και σήμερα.

Στο διάστημα από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει αναλάβει και φέρει εις πέρας μεγάλο όγκο χωματουργικών έργων δημοσίων και ιδιωτικών.Βασιζόμενη στην εργατικότητα και τη στοχοπροσήλωση των υπευθύνων της παρουσίασε και συνεχίζει να παρουσιάζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, κάτι που αποτυπώνεται με σαφή τρόπο στον όγκο των εργασιών που λαμβάνονται και πραγματώνονται επιτυχώς.

Καινοτομία με βάση την οικογένεια - Μια ματιά στο μέλλον

Γνωρίζουμε πως η ευθύνη μας απέναντι στη τοπική κοινωνία αλλά και τους εργαζόμενους μας, είναι υψηλή. Εκπαιδεύουμε και εκπαιδευόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και να προσέχουμε την οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει. Ως μία οικογενειακή επιχείρηση, δεν μένουμε στάσιμοι και κοιτάμε την καινοτομία στα μάτια.

Ανοιγόμαστε σε τομείς όπως η ανακύκλωση, η πράσινη ενέργεια και η βιομάζα. Ανανεώνουμε συνεχώς τον στόλο μας με νέα, φιλικά προς το περιβάλλον φορτηγά, χωματουργικά μηχανήματα και μηχανήματα σχετικά με την ανακύκλωση (π.χ κάθετη πρέσα για δέματα απορριμμάτων).

Οι αξίες μας

Ως μία αμιγώς οικογενειακή εταιρεία, οι άνθρωποι μας είναι κάτι πολύ παραπάνω από απλοί εργαζόμενοι. Η κουλτούρα και οι αξίες μας είναι αυτές που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας. Είμαστε μαζί υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον και δημιουργώντας ένα σύστημα που λειτουργεί για τον χαρακτήρα του καθενός μας.

Αντιλαμβανόμαστε πως τα λάθη είναι μέσα στη ζωή και έτσι το κάθε μέλος της εταιρείας μας δεν φοβάται να αναλάβει την ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει μέσα σε μία δύσκολη μέρα. Ο χώρος των χωματουργικών εργασιών και των μεταφορών, δεν είναι άλλωστε και από τους πιο εύκολους, τόσο όσον αφορά την σωματική αλλά και την πνευματική κούραση.

Διεύθυνση

2ο Χιλ. Νέων Μουδανιών-Σιθωνίας

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: +302373091566

Κινητό: +306945753153

Ε-mail: g.banavas1979@gmail.com

Ώρες Λειτουργείας

Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00 AM - 6:00 PM

Σάββατο: 8:00 AM - 3:00 PM

Κυριακή: Κλειστά