Διαμόρφωση Εξωτερικών Χώρων

Εδώ και περίπου πέντε δεκαετίες, πρωτοστατούμε στη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων στο νομό Χαλκιδικής και όχι μόνο. Έχουμε αναλάβει εκατοντάδες έργα δημοσίου και ιδιωτικού χαρακτήρα, μεγάλης και μικρότερης κλίμακας.

Ενδεικτικά, τα έργα που αναλαμβάνουμε όσον αφορά τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων περιλαμβάνουν:

● Διαμόρφωση κήπων

● Κατασκευή πισίνας

● Διαμόρφωση αύλειου χώρου σε σχολεία, οικίες και καταστήματα

● Κατασκευές και επιχώσεις με ζαρζανέτι

● Κατασκευή γαρμπιλομωσαϊκού - Διαδρόμων μωσαϊκού από βότσαλο

Έτσι, η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει απλώς τις εργασίες που αφορούν τα χωματουργικά έργα, αλλά και έργα καλλωπισμού και διαμορφώσεις χώρων. Τα πρώτης ποιότητας υλικά μας, όπως το κηπόχωμα, το ζαρζανέτι, τα βότσαλα, η ελαφρόπετρα, η άμμος αξιού και το ποταμίσιο γαρμπίλι μας βοηθούν να διεκπαιρεώσουμε κάθε έργο σας.

Από την προμύθεια των υλικών εώς και το κατασκευαστικό-καλλωπιστικό κομμάτι του έργου, η διαμόρφωση ενός εξωτερικού χώρου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη!

100+

Διαμορφώσεις Εξωτερικών Χώρων

100+

Αξιόπιστοι Συνεργάτες

1000+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων στη Χαλκιδική και στην Βόρεια Ελλάδα

Αναλαμβάνουμε τις διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων, όχι μόνο στον νομό Χαλκιδικής, αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας όπως η Θεσσαλονίκη, η Ημαθία, η Πιερία, η Δράμα, οι Σέρρες και το Κιλκίς. Αν δεν είστε σίγουροι πως το έργο σας είναι στη εμβέλεια μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω social media (Facebook, Instagram) ή τηλεφώνου στο +302373091566. Στον στόλο μας, θα βρείτε όλα τα ειδικά χωματουργικά μηχανήματα καθώς και τα αδρανή / δομικά υλικά που θα χρειαστούν για οποιαδήποτε διαμόρφωση εξωτερικού χώρου. Το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο για να τηρεί κάθε κανόνα ασφαλείας.

Διεύθυνση

2ο Χιλ. Νέων Μουδανιών-Σιθωνίας

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: +302373091566

Κινητό: +306945753153

Ε-mail: g.banavas1979@gmail.com

Ώρες Λειτουργείας

Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00 AM - 6:00 PM

Σάββατο: 8:00 AM - 3:00 PM

Κυριακή: Κλειστά