Οι χωματουργικές εργασίες ήταν και είναι η κορονίδα της εταιρείας μας από την ίδρυση της. Ως Ι&Γ Μπανάβας, αναλαμβάνουμε έργα μεγάλης και μικρής κλίμακας.

Χωματουργικά
Φορτηγά - Μεταφορές

Με ένα στόλο 10+ φορτηγών και ειδικών οχημάτων, η εταιρεία μας είναι σε θέση να πραγματοποιήσει κάθε είδους μεταφορές δημοσίου ή ιδιωτικού χαρακτήρα.

Αδρανή και Δομικά Υλικά
Ανακύκλωση και Πράσινη Ενέργεια
Διαμόρφωση Εξωτερικών Χώρων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την προμήθεια και την παράδοση αδρανών και δομικών υλικών όπως το χώμα, η άμμος, το χαλίκι, τα βότσαλα, τα γαρμπίλια και οι πέτρες κτισίματος. Για τη δική σας ευκολία, έχουμε δημιουργήσει μία ξεχωριστή σελίδα στην ιστοσελίδα μας, με όλα τα διαθεσιμα αδρανή και δομικά υλικά που προσφέρουμε.

Η εταιρεία μας είναι εγγεγραμένη στο ΗΜΑ (Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων) για την διαχείρηση και την ανακύκλωση αποβλήτων Α.Ε.Κ.Κ. Αντίστοιχα, καινοτομούμε και στον τομέα της πράσινης ενέργειας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου. 

Ειδικευόμαστε σε κάποιους από τους πιο δημοφιλείς και πρακτικούς τρόπους διακόσμησης και προστασίας εξωτερικών χώρων. Οι κατασκευές με ζαρζανέτι, τα έργα εκσκαφής, οι μεταφορές όγκων και αντιστήριξης και η λείανση χώρων με αδρανή υλικά είναι κάποιες από τις υπηρεσίες μας.