Ι&Γ Μπανάβας και ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Μια Νέα Χορηγία για το 2023

Η εταιρεία μας, Ι&Γ Μπανάβας, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έγινε χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Η εταιρεία μας εδρεύει στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και έχει να κάνει με τα αδρανή και δομικά υλικά και τις χωματουργικές εργασίες στην περιοχή της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης.

Με αυτή τη συνεργασία, επιδιώκουμε να προωθήσουμε τις αξίες της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και του πνεύματος ομαδικότητας που ενσαρκώνονται τόσο στην εταιρεία μας όσο και στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πώς συνδέεται η εταιρεία μας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Η εταιρεία μας, Ι&Γ Μπανάβας, που έχει ως έδρα τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, έγινε πρόσφατα χορηγός της ομάδας ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η χορηγία αφορά την προβολή της εταιρείας μέσω των ηλεκτρονικών πινακίδων γύρω από το παρκέ, κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας.

Όπως έγινε και στους πρόσφατους αγώνες του ΠΑΟΚ με τις ομάδες της ΑΕΚ και του Προμηθέα.

Επιπλέον, η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει μια μακρά ιστορία και παράδοση στο μπάσκετ, καθώς και στον αθλητισμό γενικότερα. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει προωθήσει πολλές κοινωνικές πρωτοβουλίες, έχοντας ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα μας και στην κοινωνία γενικότερα.

Τι περιμένουμε να κερδίσουμε από αυτή την συνεργασία

Στόχος της εταιρείας μας είναι να ενισχύσει την παρουσία της στην τοπική κοινότητα και να στηρίξει την αθλητική κουλτούρα της περιοχής. Ως χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναμένουμε να κερδίσουμε μεγαλύτερη προβολή και αναγνώριση στον τομέα μας, καθώς και αύξηση της αξιοπιστίας της εταιρείας μας.

Η συνεργασία με μια τόσο αξιόλογη και δυναμική ομάδα στον χώρο του μπάσκετ θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της εταιρείας μας, ενώ θα δημιουργήσει επίσης ευκαιρίες για περαιτέρω συνεργασίες στο μέλλον.

Παράλληλα, θα στηρίξουμε μια ομάδα με έντονο πνεύμα ομαδικότητας και αφοσίωσης, που εκπροσωπεί τις ίδιες αξίες με την εταιρεία μας και συμβάλλει στην προώθηση του αθλητισμού στην περιοχή μας και σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε μας στο Instagram για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας