• Έργα ΟδοποιίαςΗ Εταιρεία Μπανάβας Γεώργιος δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Μακεδονίας σε δημόσια αλλά και ιδιωτικά έργα.
  • Μεταφορές Ο.Τ.Α.Η Εταιρεία Μπανάβας Γεώργιος δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Μακεδονίας σε δημόσια αλλά και ιδιωτικά έργα.
  • Έργα ΧΥΤΑΗ Εταιρεία Μπανάβας Γεώργιος δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Μακεδονίας σε δημόσια αλλά και ιδιωτικά έργα.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1973 από τον Μπανάβα Ιωάννη με αντικείμενο εργασιών τη μεταφορά υλικών παρέχοντας υπηρεσίες σε ιδιώτες και σε τεχνικές εταιρείες αλλά και την εγγυημένη ανάληψη δημοσίων έργων. Έδρα της επιχείρησης είναι στο 2ο χλμ. Μουδανιών – Σιθωνίας.

Ειδικότερα, η επιχείρηση ασχολείται τόσο με δημόσια όσο και με ιδιωτικά έργα αναλαμβάνοντας γενικές εκσκαφές ιδιωτών, επιχωματώσεις, μπαζώματα, κατασκευή – διάνοιξη εθνικών αρτυριών, διαπλατύνσεις και αποκατάσταση τμημάτων δρόμου. Επίσης, η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της αποκομιδής μπαζών/σκουπιδιών από χωματερές.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας και επιδιώκοντας την καλύτερη εξηπηρέτηση τους δημιουργήσαμε σε ιδιόκτητο χώρο, μάντρα με οικοδομικά και αδρανή υλικά που μεταφέρονται από τους ίδιους, όπου μας ζητηθεί, με προσιτές τιμές. Η μεταφορά των αδρανών υλικών γίνεται από τα ιδιόκτητα φορτηγά και μηχανήματα έργου που πληρούν όλες τις απαραίτητες πρoυποθέσεις ασφαλούς κυκλοφορίας-λειτουργίας,ενώ παράλληλα διαθέτουν και την υπ’αριθμ. 2515/22-04-2015 άδεια συλλογής και μεταφοράς Μη επικινδύνων αποβλήτων (ΑΔΑ:6ΣΤΧΟΡΙΥ-00Β) του τμήματος περιβάλλοντος και χωρικού σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.

Η υπευθυνότητα και η συνέπεια, χαρακτηρίζουν τη μακροχρόνια επαγγελματική μας πορεία και η καινοτομία αποτελεί τον γνώμονα για το μέλλον.

Η εμπειρία οδηγεί τα βήματα μας.

Τα Νεότερα Έργα Μας

Χωματουργικά

Οδικές Μεταφορές

Γεώργιος Μπανάβας

2ο Χιλ. Ν. Μουδανιών–Σιθωνίας

Τηλέφωνο : 23730 91566

Κινητό : 6945 753153

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.